Frisor Barbershop App

Frisor team

Вартість у App Store: Безкоштовно

Frisor Barbershop App

Frisor team

Вартість у Play Market: Безкоштовно

Захист персональних даних

Шановний Користувач, реєструючись на нашому Ресурсі або використовуючи різні сервіси нашого Ресурсу, які вимагають введення Ваших особистих даних, Ви даєте згоду на обробку своїх персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», а також узгодженим і затвердженим Правилам. Адміністрація Ресурсу залишає за собою право на використання даної інформації в маркетингових цілях в рамках надання послуг.   Узгоджені та затверджені Правила відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»   Користувач, реєструючись на сайті http://frisor.ua/ (далі – «Сайт») і в додатку для онлайн запису “Frisor” (далі – Додаток), Сайт та / або Додаток (далі – Ресурс), в тому числі, створюючи свій аккаунт і / або реєструючись як користувач будь-яких сервісів Ресурсу, в разі здійснення відповідних дій під власним і дійсним (а не вигаданим) ім’ям, дає свою згоду власнику Ресурсу на обробку персональних даних користувача (ПІБ, стать, вік, місце проживання, дата і місце народження, контактних даних у разі надання такої інформації та за умови, що така інформація є правдивою і дійсною). Користувач дає згоду власнику Ресурсу на здійснення дій в інформаційній (автоматизованій) системі та / або в картотеках персональних даних, які пов’язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптацією, зміною, поновленням, використанням і поширенням (реалізацією, передачею), знеособлення, знищенням відповідних персональних даних та відомостей про Користувача – фізичну особу. Користувач також дає власнику Ресурсу право визначати на власний розсуд порядок використання персональних даних Користувача (в тому числі порядок використання персональних даних працівниками власника Ресурсу відповідно до їх професійних чи службових, або трудових обов’язків), порядок захисту, поширення, порядок доступу до баз даних і порядок передачі права обробки персональних даних іншими суб’єктами відносин, пов’язаних з персональними даними. Користувач надає зазначені права власника Ресурсу з метою дотримання останнім вимог чинного законодавства про захист персональних даних.  
Реєстрація Користувача на Ресурсі і подальше його використання, означає повне і беззастережне прийняття Користувачем цієї Згоди.